Prijzen

Hieronder staat een klein overzicht met alle prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw. U kunt de bestelling eventueel afhalen in ons magazijn. Bezorgen is ook mogelijk.

Alle ovens werken met het zelfde principe zodat u in 90 seconden een pizza kan bakken. Alle modellen worden met een schoorsteen geleverd.

Pizzaoven Allegro

Heeft een bakvloer van 60x60 cm met een Lavica steen en beschikt over een grote bakcapaciteit. de Allegro is alleen leverbaar met onderstel en heeft een ingebouwde schoorsteenklep. Daarnaast heeft hij wielen en een beugel waardoor u de oven makkelijk kunt verplaatsen.
Dit model kunt u makkelijk van uw terras naar tuinkamer verplaatsen en gebruiken als sfeerkachel tijdens het natafelen. Vanwege zijn grote capaciteit is de Allegro geschikt voor verjaardagen of andere gezellie momenten waarin u in anderhalve uur zo maar 60 pizza's bakt.

 

Buitenmaten breed 88x80 cm diep.
De hoogte zonder schoorsteen is 132 cm.
Allegro is leverbaar in de kleuren; Italië rood en Appelgroen

€ 1590

Pizzaoven Allegro XXL

Heeft een bakvloer van 90x90 cm. Het is een grotere oven met een onderstel. Hiermee is hij de grote broer van de Allegro. De Allegro XXL is met ingebouwde klep in het Rood leverbaar. In deze maat wordt hij vaak door pizzeria, eetcafé/bar, restaurants en/of foodtruck eigenaren gekocht.

 

Buitenmatebn zijn breed 112x110 cm diep.
De hoogte zonder schoorsteen is 132 cm.

€ 2895

Complete pizza set

Deze set bestaat uit:
- Houder
- Pizza schep
- Draaischep diameter 20 cm
- Borstel met koperen haren

€ 99

Cursus

Het is ook mogelijk om een pizza bak cursus in uw eigen hout gestookte pizzaoven te volgen bij uw thuis!

Neem contact met ons op voor meer informatie.